ویژگی های اصلی زبانشناس به شرح زیر است:

✔️ یادگیری زبان انگلیسی با بهترین منابع و داستان های آموزشی

✔️ افزایش سریع دایره‌ی لغات انگلیسی با روشی ابتکاری

✔️ یادگیری مکالمه زبان انگلیسی و گرامر با استراتژی‌های کارآمد (تکنیک سایه و پنج استراتژی دیگر)

✔️ مناسب برای تمام سطوح، به همراه ترجمه‌ی فارسی مطالب برای مبتدی‌ها

برای مشاهده‌ی آنلاین مطالب آموزش، به قسمت داستان‌ کوتاه انگلیسی وبسایت زبانشناس مراجعه بفرمایید.

برای مشاهده‌‌ی کامل ویژگی های نرم افزار زبانشناس به بخش نرم افزار آموزش زبان انگلیسی اندروید زبانشناس مراجعه کنید.

برای ورود به صفحه‌ی اصلی وبسایت زبانشناس، روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید:

نمایش مطالب در رابطه با موضوع: {مهاجرتی اقامتی و تحصیلی}

آشنایی با الفبای زبان فرانسوی

الفبای فرانسوی

آشنایی با الفبای زبان فرانسوی

الفبای زبان فرانسه از نظر نوشتاری همان حروف زبان انگلیسی می باشند که تنها تلفظ آنها متفاوت است.

حروف زبان فرانسوی مانند زبان انگلیسی ۲۶ حرف می باشد که ۶ حرف آن حروف صدادار یا Voyelle و مابقی آنها یعنی  ۲۰ حرف دیگر حروف بی صدا یا Consonneمی باشند.

حروف صدادار Voyelle به تنهایی و مستقل تلفظ می شوند. این حروف عبارت از :  y , u ,o , e , i , aهستند.

حروف بی صدا Consonnes حروفی هستند که بدون دخالت حروف صدادار، تلفظ نمی شوند و بیست حرف باقیمانده را شامل می شوند.

برای آشنایی بیشتر با تلفظ حروف در زبان فرانسوی به جدول زیر توجه کنید.

ژِG

اِف F

اُE

دِD

سِC

بِB

اَA

اِن N

اِم M

اِلL

کَ K

ژی J

ایI

اَشH

اوُU

تِ T

اِس S

اِق R

کوُQ

پِ­P

اُO

زِدZ

ایگ قِگ Y

ایکس X

دوبلُ وِW

وِV

 

حال قصد داریم تلفظ این حروف را بررسی کنیم.

حرف A : این حرف اگر با حروف مختلف ترکیب شود صدای ویژه ای پیدا می کند.

ل ِ ( شیر) Lait صدای اِ ai
اُسی  ( همچنین)aussi صدای اُ au
مَانتو ( کت )  Manteau صدای اُ eau
پ ِ یِ ( پرداخت )  Payer صدای اِی ay
ت ِ قَ وَ ی ( کار) Travail صدای اَی ail

حرف A در ترکیب با حروف M وN صدای ( آ ) می دهد که به صورت تو دماغی تلفظ می شود که مثال آن آنْژْ ( فرشته ) Ange می باشد .

ترکیب ai قبل از حروف M و N صدای ( آ ) می دهد و به صورت تو دماغی تلفظ می شود که مثال آن  فَمْ ( گرسنگی ) Faim است .

حرف C : Cهمیشه صدای ( ک ) می دهد.

سَک ( کیف ): Sac حرف c پس از  حروف ( y , i , e ) صدای (س) می دهد.

سُ ( صفت اشاره : این ) : Ce اگر پس از آن حرف h باشد صدای (ش) می دهد مثل :

Chance : شانس  ( شانس )

حرف E : صدای کوتاه اُ می دهد در ترکیب با حروف دیگر تلفظ ویژه ای دارد.

اَلِ ( مصدر فعل رفتن ) Aller
صدای اِ  : Er , Es , Et

اِ Est

در ترکیب با صدای U صدای E کشیده می شود.

بْ لُ ( رنگ آبی ) Bleu در ترکیب با N و M صدای ( آن ) می دهد.

Entrer : آنْتق ِ  ( مصدر فعل وارد شدن، داخل شدن )
در ترکیب با حرف Z صدای ( اِ ) می دهد.

ن ِ ( بینی ) Nez اگر E دارای علامت باشد صدای ( اِ ) می دهد.( ѐ و é و ê ) و پِ قْ ( پدر) Pѐre

حرف D : در جلوی حرف J حرف D تلفظ نمی شود. ج Dj

حرف G : همیشه صدای (گ) می دهد مثل : سی گَق Cigare

پس از حرف G اگر حروف ( I و Y و E ) بیاید صدای ( ژ ) می دهد مانند کلمه ی Garage : گَ قَژ ( گاراژ )

اگر بعد از آن حرف N بیاید صدای (نی ) می دهد و G تلفظ نمی شود

اِس پَنی اُل ( اسپانیا ) Espagnol

حرف H : حرف H هیچگاه تلفظ نمی شود.

Habiter  : اَبیتِ  ( مصدر فعل ساکن شدن )

صدای ترکیبی : PH صدای (ف) می دهد به عنوان مثال : تِلِفُن ( تلفن ) Téléphone

حرف R : R در فرانسه صدای (ق) می دهد مثل :مِقْسی ( مرسی ) Merci

معمولا هنگامی که حرف T بعد از R قرار می گیرد صدای (خ) می دهد. و ِخْت ( سبز ) Verte

 

ادامه مطلب ...
149 بازدید

روشهای دریافت ویزا کشور انگلستان

 

ویزا کشور انگلستان

ویزا کشور انگلستان

انواع ویزای انگلستان و راه های مهاجرت به انگلستان

این کشور قوانین زیادی برای دادن ویزا به ایرانیان دارد که توقف کار سفارت انگلستان در ایران مزید بر دشواری گرفتن ویزا جهت ورود به این کشور شده است.

بطور کلی در سیستم جدید ویزاهای کشور انگلستان موسوم به point-based system ، ویزاهای انگلستان به دسته های زیر تقسیم می شوند :

۱) ویزای Tier 1 که به ۳ دسته اصلی تقسیم می شود:

۱-۱)investor سرمایه گذاری در انگلستان

سرمایه گذاری در انگلستان به این که شکل است که شما می بایست یک میلیون پوند که ۷۵۰ هزار پوند آن در یکی از موسسات یا شرکت های سهامی انگلستان سرمایه گذاری شده است و ۵۰ هزار پوند آن در هر زمینه ای که خود شما خواستار آن هستید نقدینگی داشته باشد. همچنین می بایست ۵۰% اوقات خود را در کشور انگلستان سپری کنید.

این نوع ویزاهیچ نیازی به داشتن مدارک دانشگاهی نداشته و همه متعلقات شما ( فرزند،همسر و …) می توانند بواسطه ویزای شما به انگلستان سفر کنند.

این ویزا به مدت ۳ سال در ابتدا ( و ۲ سال تمدید آن ) توسط دولت انگلستان داده می شود و بعد از آن می توانید برای اقامت دایم در انگلستان اقدام نمایید و همچنین برای دریافت ویزا سرمایه گذاری می بایست در آزمون IELTS نمره ۶٫۵ را در همه مواد کسب کنید.

با داشتن این ویزا تمامی حقوق و مزایای شما همانند یک شهروند انگلیسی خواهد بود ( از قبیل : خدمات پزشکی و آموزشی و … )و شما قادر هستید برای اقامت دایم در انگستان تمامی شرایط را احراز کنید.

۲-۱)entre prenear : یعنی ویزایی برای تاسیس شرکت در انگلستان است

نحوه ارزیابی صلاحیت متقاضیان گرفتن این ویزا در کشور انگلستان بوسیله self assessment points calculatorو پر کردن فرم تقاضای شما و اطلاعات شخصی شما صورت می گیرد.

برای گرفتن این ویزای کشور انگلستان می بایست ۲۰۰ هزار پوند را برای شروع یک فعالیت اقتصادی در انگلستان در یکی از شرکت های تحت نظارت financial service authority)FSA) در گردش باشد. دانستن زبان انگلیسی می تواند تا ۱۰ امتیاز شانس شما را در مهاجرت به انگلستان وافزایش دهد. ( کسب نمره ۶٫۵ آزمون IELTSدر این قسمت مورد نیاز است)

عوامل دیگری نیز در گرفتن امتیاز مورد نیاز جهت مهاجرت به کشور انگلستان از طریق این ویزا ضروری است که با کمک مشاورین حقوقی ملک پور اقامت موقت یا دایم در انگلستان به سادگی قابل دسترس می باشد.

۳-۱) post-study work

که برای گرفتن این ویزا جهت ورود و اقامت به انگلستان سابقه گرفتن مدرک تحصیلی از انگلستان و یا بودن تحت ویزای Tier 4 اجباری است.

همچنین در این ویزا نیز موارد بسیار ضروری درخواست می شود که شرح کامل آن نیز به تفصیل گفته خواهد شد.

۲) ویزای TIER 2: نوع ویزا (skiled worker) مهارت شغلی

برای دریافت این ویزای انگلستان داشتن پیشنهاد کاری از یک موسسه یا شرکت انگلیسی برای کارهای کوتاه یا بلند مدت در این دوره الزامیست.همچنین شرکت های چند ملیتی واقع در انگلستان می توانند برای کارمندان خود تحت این پوشش ویزای کاری دریافت کنند. این دسته همچنین شامل رهبران مذهبی و ورزشکاران حرفه ای نیز می باشد.که می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند.

که در این ویزا شما به یک اسپانسر یا تامین کننده منابع مالی در ضمن اقامت شما در انگلستان نیاز دارید که این مقدار برابر۸۰۰۰۰۰ پوند برای درخواست کننده ویزا و ۵۳۰۰ پوند دیگر برای هر یک از همراهان وی می باشد که باید ۹۰ روز قبل از درخواست در حسابی قرار بگیرد.

بیشتر امتیازات ویزای کاری در انگلستان مربوط به پیشنهاد شغلی شما در انگلستان است که تا ۵۰ امتیاز شما را پوشش می دهد و حداقل ساعت کاری ۳۰ ساعت در هفته است.

درآمد آینده شما و مدارک تحصیلی و مدارک زبان انگلیسی نیز در گرفتن ویزای TIER 2جهت اقامت در انگلستان موثر می باشد. اطلاعات مربوط به اعضای جوامع مذهبی و ورزشکاران و انتقال کارمندان شرکت چند ملیتی به انگلستان نیز به تفضیل توسط مشاوران مهاجرت به انگلستان موسسه حقوقی ملک پور به شما داده می شود.

۳) ویزای Tier 3 مربوط به کارهای موقت و علاقه مندان به مهاجرت کاری به انگلستان به صورت موقت می باشد.

۴) ویزای Tier 4: ویزای دانشجویی انگلستان

که به ۲ دسته دانش آموزانGENERAL (بالای ۱۷) و CHILD(از ۴ تا ۱۷) تقسیم می شود.

شرط اولیه گرفتن این ویزا داشتن پذیرش از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در انگلستان می باشد که در این امور موسسه ما می تواند با انتخاب و برقراری ارتباط با دانشگاه دلخواه شما بهترین گزینه را در جهت تحصیل در انگلستان به شما معرفی می نماید.

در ویزا دانشجویی ۱۰ امتیاز مربوط به داشتن یک اسپانسر جهت پرداخت پرداخت هزینه های هتل در انگلستان اختصاص داده شده است که شخص یا یک بورسیه از دانشگاههای انگلستان نماید.

همچنین ۳۰ امتیاز این ویزا به نوع پذیرش دانشجویی یا دانش آموزی شما از یک موسسه آموزشی در انگلستان بستگی دارد.گرفتن نمره مناسب در آزمون IELTS نیز در این ویزا کاملاٌ موثر است. مدت این ویزاها از ۶ تا ۱۸ ماه می باشد و فقط به مقاطع دکترا و یا دندان پزشکان ویزای ۳ ساله داده می شود.

۵) Tier 5 ویزای موقت کاری جهت کار در انگلستان

مربوط به متقاضیان کار در انگلستان به صورت موقت و طی یک دوره کوتاه می باشد.

در همه موارد زیر مشاوران این موسسه می توانند بهترین راه هایی را جهت مهاجرت و اقامت در انگلستان و کسب تمامی مدارک لازمه جهت ساختن آینده ای روشن برای شما علاقه مندان را در اختیارتان بگذارد.

ویزای تحصیلی انگلستان

در گرفتن ویزا جهت مهاجرت تحصیلی در کشور انگلستان داشتن نامه CASقابل از اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی الزامی است.

این نامه ها صرفا ۶ ماه اعتبار دارند و شما فقط در این ۶ ماه قادر به اقدام جهت مهاجرت تحصیلی به انگلستان هستید.

به علاوه داشتن هزینه های کافی جهت زندگی در انگلستان بصورت ماهانه نیز در مهاجرت تحصیلی به انگلستان ضروری می باشد.

لازم به ذکر است افراد از ۴ تا ۱۷ سال شامل این ویزای تحصیلی می باشند.

CASها می بایست از کالج ها و دانشگاه های معتبر در انگلستان صادر شوند تا اقدام برای گرفتن ویزا تحصیلی با مشکل روبرو نشود.

در مورد استطاعت مالی جهت گرفتن ویزای تحصیلی، فرد متقاضی می بایست ماهانه قادر به پرداخت ۸۰۰ پوند و ۶۰۰ پوند به ازای هر یک از متعلقات (همسر، فرزند، …) باشد.

مدت اقامت در انگلستان به وسیله ی ویزای تحصیلی از ۶ ماه تا ۱۶ ماه می باشد و فقط برای پزشکان و دندانپزشکان مدت اقامت در انگلستان تا ۳ سال قابل تمدید است.

لازم به ذکر است در صورت داشتن پذیرش تحصیلی از این کشور می توانید به صورت پاره وقت کار کنید. اجازه کار در انگلستان در این شرایط هفته ای ۲۰ ساعت می باشد.

در صورتی که ویزای تحصیلی شما مدتی بیشتر از ۶ ماه داشته باشد شما می توانید همسر و فرزندان خود را به همراه داشته باشید در غیر این صورت همراهی خانواده ی فرد جهت اقامت در انگلستان مقدور نمی باشد.

اقامت در انگلستان

پس از اینکه شما طی مدت مشخص (بین ۲ تا ۵ سال) در انگلستان زندگی کردید می توانید برای اجازه ی اقامت در انگلستان اقدام کنید.درخواست اقامت شما در انگلستان،بستگی به ویزای فعلی شما دارد که برای سه دسته از افراد امکان پذیر است:

افرادی که در انگلستان مشغول به کار هستند.
زوج ها و اعضای خانواده.
پناهنده ها.

موسسه حقوقی ما در دو مورد اول امور مربوط به اقامت در انگلستان را برای موکلین خود انجام می دهد.

افرادی که در دسته ی اول می توانند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند،شامل افرادی می شوند که در انگلستان سرمایه گذاری کرده

اند،یا افرادی که شغلی را شروع کرده اند و مدت مشخص از شروع فعالیت آن ها می گذرد (معمولاً بین ۳ تا ۵ سال) می باشد.

افرادی که در دسته ی دوم جا می گیرند به سبب داشتن یکی از اعضای خانواده ی خود در انگلستان می خواهند برای اقامت در انگلستان اقدام کنند نیز می توانند با بهره گیری از مشاوره های متخصصین مهاجرت انگلستان موسسه حقوقی ما،با اطمینان خاطر وارد سفارت انگلستان شوند.

اقامت انگلستان از طریق سرمایه گذاری
اخذ این نوع اقامت، مختص به افرادی است که معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود دارند و می توانند با انتقال آن به خاک انگستان اقامت این کشور را اخذ نمایند.
متقاضی می بایست، مبلغ ۷۵۰ هزار پوند از این دارایی را پنج سال بدون اجازه برداشت در یکی از بانکها و یا موسسات مالی انگلستان ذخیره نماید و در ازای آن اقامت پنج ساله دریافت نماید. همچنین می توانند با ۲۵۰ هزار پوند بقیه به خرید ملک یا راه اندازی فعالیت تجاری بپردازند.
در نهایت بعد از این دوره ۵ ساله متقاضیان می توانند برای اخذ پاسپورت انگلستان اقدام نمایند.

ادامه مطلب ...
245 بازدید

مهاجرت به نوا اسکوشیا از طریق نیروی متخصص بسته شد

مهاجرت به نوا اسکوشیا از طریق نیروی متخصص بسته شد

طبق آخرین اعلامیه اداره مهاجرت نوا اسکوشیا, از روز ٢٨ آوریل ٢٠١٤ پذیرش پرونده متقاضیان مهاجرت به نوا اسکوشیا از طریق نیروی متخصص متوقف میشود. طبق این بیانیه , پرونده هایی که بعد از آخر وقت اداری روز ٢٨ آوریل به دست اداره مهاجرت نوا اسکوشیا برسد پذیرش نخواهند شد

 

ادامه مطلب ...
215 بازدید

۵ برابر پذیرش بیشتر و۵٠ شغل در لیست مشاغل جدید مهاجرت به کانادا

٥ برابر پذیرش بیشتر و٥٠ شغل در لیست مشاغل جدید مهاجرت به کانادا

قوانین و تغییرات جدید برای مهاجرت کانادا به روش جدید تخصصی فدرال از اول ماه می میلادی اعمال می شود. از مهم ترین این تغییرات که بسیار مثبت هم هستند, اضافه شدن ٢٦ شغل جدید به لیست مشاغل و افزایش تعداد مشاغل از ٢٤ به ٥٠ شغل میباشد. تغییر مثبت دیگرافزایش قابل توجه تعداد پذیرش پرونده مهاجرت تخصصی فدرال در سال ٢٠١٤ میباشد. سقفی را که اداره مهاجرت برای پذیرش پرونده های مهاجرت تخصصی فدرال در سال ٢٠١٤ تعیین کرده است ٢٥٠٠٠ پرونده میباشد که نسبت به سال قبل ٥ برابر شده است. طبق قوانین جدید ظرفیت پذیرش برای هر شغل در لیست مشاغل ١٠٠٠ پرونده میباشد که نسبت به پارسال بیش از ٣ برابر شده است.

ادامه مطلب ...
387 بازدید

همه اطلاعات لازم در مورد کارت های PR

همه اطلاعات لازم در مورد کارت های PR

کارت اقامت دائم (Permanent Resident Card) یا همان PR کارت مدرکی است که افراد مقیم کانادا (افرادی که هنوز شهروند کانادا نشده و پاسپورت کانادایی ندارند) می توانند در زمان سفر، به وسیله آن به کشور کانادا بازگردند. این کارت همچنین نشان دهنده وضعیت اقامت افراد در کانادا می باشد. بسیاری کارت PR را معادل کانادایی Green Card آمریکا می دانند.

 

ادامه مطلب ...
373 بازدید

نکاتی در مورد اولین ورود یک مهاجر به خاک کانادا

نکاتی در مورد اولین ورود یک مهاجر به خاک کانادا

 سایت زبان دانلود از آنجایی که متقاضیان مهاجرت همیشه در موارد اولین ورود به کانادا، طول اعتبار ویزای مهاجرتیشان، فرم هایی که باید در لحظه ورود همراه داشته باشند و… سوالاتی در ذهن دارند، این مقاله را برای راهنمایی این دوستان تهیه کرده ایم.

 

ادامه مطلب ...
328 بازدید

آداب و رسوم زندگی در خانه و آپارتمان در کانادا

آداب و رسوم زندگی در خانه و آپارتمان در کانادا

در فرهنگ کانادایی وبرای کاناداییها مراقبت از خانه و حیاط بسیار مهم بوده و کاناداییها در فصول مختلف سال زمان زیادی را برای نگه داری از حیاط و فضای سبز جلوی خانه هایشان صرف می کنند. به همین نسبت آنها از همسایگان خود نیز انتظار دارند تا نسبت به نگهداری از این محیطها توجه لازم را به کار ببرند.  در بسیاری از شهرها و شهرکها، آیین نامه های شهرداری مالکین و صاحبین خانه ها را ملزم می سازد تا درحفظ و نگهداری املاک خود بکوشند و حتی جریمه نیز برای تخلفات آیین نامه در نظر گرفته اند. بسیاری از شهرها در فصل زمستان، مالکین را ملزم می نمایند تا برف روی پیاده روی جلوی منزل خود را پارو کنند. در صورتیکه شما در آپارتمان اجاره ای زندگی کنید، این وظیفه بر عهده صاحبخانه خواهد بود. در فصل تابستان نیز صاحبان خانه موظفند تا چمن جلوی خانه را همیشه کوتاه نگه داشته ومانع رشد بی رویه چمن و علفهای هرز شوند.

 

ادامه مطلب ...
336 بازدید

مهم ترین دلایل ناکامی ما در یادگیری زبان چیست؟

Failure to learn

ناکامی در یادگرفتن

كتابها، فيلمهاي صوتي – تصويري، كلاسهاي آموزشي رسمي و غير رسمي، نرم افزارها و پهنه گسترده اينترنت در كارند تا امر فراگيري يك زبان خارجي تحقق يابد. آيا اشكال در بهره هوشي ما دانش آموزان و دانشجويان ايراني است كه با گذراندن بيش از ده سال از دوران راهنمائي تا دانشگاه هنوز نتوانستهايم در حد قابل قبولي زبان بياموزيم؟ چرا ما دانش آموزان و دانشجويان ايراني با گذراندن بيش از ده سال، از دوران دبيرستان تا دانشگاه، هنوز نتوانستهايم در حد قابل قبولي زبان بياموزيم. بدون شك اشكال در بهره هوشي و توانائيهاي ما نيست بلكه مشكل در …

ادامه مطلب ...
1190 بازدید

دانلود کتاب Funny In Farsi

دانلود کتاب Funny In Farsi

Funny in Farsi, A Memoir of Growing Up Iranian in America

کتاب خاطرات یک ایرانی در مهاجرت و بزرگ شدن در امریکا

خانم فیروزه جزایری دوما با نوشتن کتاب خاطرات خود که به نام Funny in Farsi, A Memoir of Growing Up Iranian in America در آمریکا منتشر شد، به شهرت رسید. این کتاب یکی از پرفروش‌ترین کتاب‌های آمریکا در چند سال اخیر بوده‌است. همچنین این کتاب، یکی از ۳ نامزد نهایی جایزهٔ تربر در سال ۲۰۰۵ و همچنین نامزد جایزهٔ پن در بخش آثار خلاقهٔ غیرتخیلی شد.وی اولین فرد آسیایی است که اثر وی جزء نامزدهای نهایی جایزهٔ تربر انتخاب شده‌است. این کتاب توسط محمد سلیمانی‌نیا و با عنوان عطر سنبل، عطر کاج به فارسی برگردانده شده‌است

ادامه مطلب ...
1865 بازدید

تحصیل ،مهاجرت و کار در آلمان

كار در المان

دانلود راهنمای فارسی تحصیل اقامت و کار در آلمان

برخي از اطلاعاتي كه در سفر يا كار يا تحصيل در المان در راهنمای تحصیل اقامت و کار در آلمان موجود مي باشد كه مي توانيد دريافت نمائيد.

اگر شما هم برای تحصیل ، اقامت ، گرفتن پذیرش در دانشگاه های آلمان و یا کار می خواهید به آلمان سفر کنید مجموعه ای کتاب الکترونیک در رابطه با موارد زیر برای شما جمع آوری شده که می توانید همه این کتاب ها یک جا از زبان دانلود دانلود کنید.

ادامه مطلب ...
463 بازدید

راهنمای تحصیل و اقامت در مالزی

اقامت در مالزي

 دانلود راهنمای جامع کار و تحصیل و اقامت

در کشور مالزی

كتاب كار تحصيل و اقامت در مالزي يكي از منابع مناسب براي راهنماي كارو تحصيل و اقامت در مالزي مي باشد كساني كه قصد سفر به مالزي و اقامت انجا را دارند اين كتاب مي تواند براي انها راهنماي خوبي باشد.

نام مجموعه:دانلود کتاب های راهنمای تحصیل کار و اقامت در مالزی

مجموعه حاضر شامل ۱۴ فایل PDF به زبان فارسی است که به معرفی کشور مالزی دانشگاه ها ، وضعیت تحصیلی و اینکه چگونه برای تحصیل و اقامت در مالزی  اقدام کنیم می پردازد.این مجموعه اطلاعات کامل و جامعی برای همه افرادی است که قصد سفر به مالزی دارند و یا برای گرفتن پذیرش دانشگاهی و یا کار می خواهند به مالزی بروند.در واقع هر آنچه را که برای یک فرد ایرانی برای زندگی در مالزی نیاز است در این مجموعه آمده است حتی برای کسانی که هم اکنون در کالزی به سر میبرند نیز مرجع بسیار مفیدی می بتشد .این کتاب های گردآوری شده توسط سایت زبان دانلود را می توانید به شکل رایگان از سایت زبان دانلود دریافت کنید.

مواردی که در این مجموعه مشاهده می کنید شامل:

  • معرفی رشته های دانشگاهی و دانشگاه های مالزی
  • نکات لازم برای گرفتن پذیرش تحصیلی در مالزی
  • چگونگی گرفتن بورس تحصیلی در مالزی
  • وضعیت زندگی و غذا خوراک و فرهنگ مالزی
  • چگونگی گرفتن ویزا برای مالزی و انواع ویزا
  • ارزشیابی و رنکینگ دانشگاه های مالزی
  • مراکز زبان ESL در مالزی
  • قوانین کیفری مالزی
  • معرفی کالج های مالزی
  • نحوه نگارش و نوشتن رزومه برای گرفتن پذیرش
  • تحصیل در مرکز زبان آیمک
  • مراکز تجاری تفریحی در مالزی
  • تاریخ و نحوه ارسال مدارک برای پذیرش
  • زبان مالی
ادامه مطلب ...
614 بازدید

راهنمای اقامت،تحصیل و زندگی درکانادا

اقامت در كانادا

دانلود راهنمای جامع

کار،تحصیل و اقامت در کشور کانادا

منبعي مناسب از كتاب هاي راهنماي اقامت،تحصیل و زندگی درکانادا كه راهنماي خوبي براي علاقه مندان به اين كشور و فكر تحصيل و يا اقامت در كانادا را دارند.

در این پست ۳۵ کتاب PDF کوتاه در رابطه با هر آنچه برای تحصیل زندگی و کار در کانادا نیاز دارید به زبان فارسی آورده شده است .

این کتاب ها که تماما فارسی و کوتاه است اطلاعات جامی را برای همه ان هایی که قصد ادامه زندگی در کانادا را دارند و یا تمایل دارند در کانادا برای ادامه تحصیل بروند و بورس بگیرند و یا می خواهند اطلاعات جامعی در رابطه با وضعیت دانشگاه های کانادا کسب کنند و یا در کانادا هستند و می خواهند کانادا را بیشتر بشناسند.

لیست مطالبی که در این مجموعه خواهید آموخت:

  • اخلاق و فرهنگ مردم کانادا
  • وضعیت مالی و قیمت ها و هزینه ها در کانادا
  • طریقه ی نوشتن رزومه برای گرفتن پذیرش
  • چگونگی گرفتن فاند برای کانادا
  • اطلاعاتی در زمینه ی و ساختار آموزشی
  • اطلاعاتی در زمینه ی شرایط پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی
  • اطلاعاتی در زمینه ی تحصیل در کانادا
  • اطلاعاتی در زمینه ی برخی دانشگاهها
  • اطلاعاتی در زمینه ی هزینه های تحصیل و اقامت در کانادا
  • اطلاعاتی در زمینه ی ساختار آموزشی تمامی ای های کانادا
  • اطلاعاتی در زمینه ی برخی رشته های تحصیلی
  • معرفی شرایط مهارجرت وادامه تحصیل
  • نمرات آیلتس وتافل
  • شرایط دوزبان فرانسه وانگلیس
  • شرایط مهاجرت وتحصیل استانی در کانادا
  • اطلاعات جامع ۱۲ كشور اروپايي آسيايي آمريكايي واستراليا
  • زندگي و ادامه تحصيل و كار در يك كشور توسعه يافته
  • ليست دانشگاه هاي مورد تاييد وزارت علوم در هر كشور تا هر مقطع تحصيلي
  • تجربيات شخصي دانشجويان موفق در خارج از كشور (دانشگاه هاي MITو Harvard)
  • معرفي كشور هايي كه دانشجويان در آنها اجازه كار دارند.
  • معرفي دانشگاه هاي رايگان دنيا در مفطع كارشناسي ارشد.
  • ده ها نمونه رزومه(CV)، پروپوزال و SOP
  • نحوه نوشتن رزومه ، SOP و توصيه نامه.
  • فرمت و نحوه نامه نگاري براي اساتيد دانشگاه ها
  • شرايط و ملزومات اخذ پذيرش و بورس تحصيلي در هر كشور
  • و هرچه كه براي ورود به يك كشور خارجي به عنوان دانشجو بايد بدانيد…
  • کانادا در يک نگاه
  • اقتصاد کانادا
  • تحصيل در کانادا
  • زندگي در کانادا
  • انواع مهاجرت به کانادا
  • جدول امتيازات براي مهاجرت متخصصين
  • سرمايه گذاري در کانادا
  • کاريابي در کانادا
  • امور مربوط به تازه واردين به کانادا
  • وارنين جديد سيتي زن يا شهروندي
  • معرفي بهترين حقوقدانان و وکلا براي تحصيل يا اقامت در کانادا
  • معرفي سايتهاي رسمي کانادا و تصاوير بسيار زيبايي از کانادا

دانلود رایگان در زبان دانلود

مناسب برای علاقه مندان به تحصیل ومهاجاجرت به کانادا

 

ادامه مطلب ...
894 بازدید